Gratis Webinars

Jou met plezier aangeboden door Inkubis en zijn groepsbedrijven.
Zit je thuis door COVID-19? Dan maak je er beter het beste van en is er waarschijnlijk geen beter moment om bij te leren, daarom organiseren wij ook onze webinars voor jou!

De lijst van webinars zal regelmatig worden geupdate, hou deze pagina dus zeker in het oog.

Deze webinars heb je gemist. Staat er eentje bij die je graag zou willen volgen? Contacteer ons.

Waarden Inkubis

Als ondernemer hou je niet van veel regels. Je wil weten waar je staat, en maximaal ondersteund worden, en verder wil je zoveel mogelijk vrijheid om je onderneming uit te bouwen. Das ook exact hoe we het ondernemen aanpakken bij inkubis:
Onze waarden zijn het kompas dat we gebruiken om de omgang met de collega’s, partners en klanten aan af te toetsen. Die hebben we gemeenschappelijk. De manier waarop jij ze implementeert in jouw bedrijf, kies je zelf!

Open en
oprecht

We zeggen wat we leuk vinden en ook wat we lastig vinden. Dat noemen we feedback geven. Altijd op een respectvolle manier.

Samen werken en genieten

Genieten is pas echt fun als de job succesvol is afgewerkt. We zetten er graag samen onze schouders onder om daarna samen het resultaat te vieren.

Standaard iets
meer

Voor ons gaat de relatie voor op het contract. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent, dus wij gaan standaard altijd nèt dat stapje verder!

Geef je idee
een boost met Flare

Je hebt een onderneming of initiatief gestart, maar je worstelt nu met het uitwerken van het technische deel van je digitale oplossing?

Als ondernemer heb je natuurlijk al heel wat geregeld: een Business plan, management vaardigheden, financiële steun, mensen,…
Echter, voor de verdere uitwerking van je oplossing zit je nog met heel wat vragen: Is het goed gebouwd? Heb ik mijn GDPR onder controle? Is mijn infrastructuur goed opgebouwd? Is de code future-proof en scaleable? Heb ik mijn ontwikkelstraat op orde?

Tijdens een kennismakingsgesprek bekijken we samen waar de belangrijkste pijnpunten liggen.
Vanuit Flare kunnen we je daarna ondersteuning bieden met korte, gerichte en betaalbare opdrachten, gaande van technische coaching tot het uittekenen van een architectuur om jouw startend initiatief naar een hoger technisch niveau te tillen.

Meer weten?

Volg het Inkubis nieuws

Wil je meer weten over de talrijke initiatieven die worden opgestart door Inkubis of door onze groepsbedrijven, bekijk dan zeker onze laatste nieuwsberichten. 

Naar de nieuws pagina