ondernemen

Ondernemen
met inkubis

inkubis ondersteunt haar ondernemers bij het uitbouwen van een succesvolle organisatie waarin mensen graag werken en zich veilig voelen. Maar bovenal waar ze hun ambitieuze dromen kunnen waarmaken.

Klinkt goed, maar hoe kom je daar? Niet met veel regels en structuren, maar vooral door het bouwen van een goede bedrijfscultuur: Een cultuur die gekenmerkt wordt door een hoog energie niveau met sterk betrokken mensen. Mensen die in een veilige omgeving kunnen werken, met veel ruimte voor ideeën  en open feedback. En met betrokken mensen komen de resultaten “vanzelf”: het succes van de medewerkers wordt  het succes van de klanten Hoe we dat allemaal aanpakken? Met vallen en opstaan, maar alvast met één belangrijke parameter: dat je als leider bereid bent om in woord en daad het voorbeeld te zijn.

Nick

Nick Célis aan het woord

Ondernemen binnen inkubis is voor mij een ontdekkingstocht geweest: een ontdekkingstocht naar mezelf. Het is een bewogen tocht geweest, die me professioneel en persoonlijk een heel stuk verder heeft gebracht dan ik een aantal jaar geleden had gedacht!
Gestart als Oracle ontwikkelaar, ben ik op enkele jaren tijd geëvolueerd naar een commerciële rol, om vervolgens als partner mee IntoData op te starten. Nu ga ik de uitdaging aan om inkubis als groep commercieel op de kaart te zetten.
Nog belangrijker dan een professionele ondersteuning, is inkubis voor mij een drijvende kracht in mijn persoonlijke ontwikkeling geweest. Zowel de persoonlijke ontwikkelingstrajecten als de ondersteuning van collega’s hebben enorm geholpen om elke uitdaging tot een succes te brengen, of te leren uit mijn fout en de moed te vinden om terug verder te gaan!

Waarden inkubis

Als ondernemer hou je niet van veel regels. Je wil weten waar je staat, en maximaal ondersteund worden, en verder wil je zoveel mogelijk vrijheid om je onderneming uit te bouwen. Das ook exact hoe we het ondernemen aanpakken bij inkubis:
Onze waarden zijn het kompas dat we gebruiken om de omgang met de collega’s, partners en klanten aan af te toetsen. Die hebben we gemeenschappelijk. De manier waarop jij ze implementeert in jouw bedrijf, kies je zelf!

Open en
oprecht

We zeggen wat we leuk vinden en ook wat we lastig vinden. Dat noemen we feedback geven. Altijd op een respectvolle manier.

Samen werken en genieten

Genieten is pas echt fun als de job succesvol is afgewerkt. We zetten er graag samen onze schouders onder om daarna samen het resultaat te vieren.

Standaard iets
meer

Voor ons gaat de relatie voor op het contract. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent, dus wij gaan standaard altijd nèt dat stapje verder!

Een match, hoe zullen we afspreken?

Heb je een idee dat je wilt aftoetsen of wil je meer weten over onze aanpak? Wil je je onderneming naar een hoger niveau brengen? We bespreken dit graag met jou tijdens een lunch, een meeting of bij jou.

Leg een datum vast

Geef je idee
een boost met Flare

Je hebt een onderneming of initiatief gestart, maar je worstelt nu met het uitwerken van het technische deel van je digitale oplossing?

Als ondernemer heb je natuurlijk al heel wat geregeld: een Business plan, management vaardigheden, financiële steun, mensen,…
Echter, voor de verdere uitwerking van je oplossing zit je nog met heel wat vragen: Is het goed gebouwd? Heb ik mijn GDPR onder controle? Is mijn infrastructuur goed opgebouwd? Is de code future-proof en scaleable? Heb ik mijn ontwikkelstraat op orde?

Tijdens een kennismakingsgesprek bekijken we samen waar de belangrijkste pijnpunten liggen.
Vanuit Flare kunnen we je daarna ondersteuning bieden met korte, gerichte en betaalbare opdrachten, gaande van technische coaching tot het uittekenen van een architectuur om jouw startend initiatief naar een hoger technisch niveau te tillen.

Meer weten?

Volg het Inkubis nieuws

Wil je meer weten over de talrijke initiatieven die worden opgestart door Inkubis of door onze groepsbedrijven, bekijk dan zeker onze laatste nieuwsberichten. 

Naar de nieuws pagina