mensen

mensen maken inkubis

Wij bouwen aan een warme, veilige werkomgeving waar onze mensen betrokken zijn en kunnen groeien in hun talenten om zo zichzelf en onze klanten naar een hoger niveau te tillen.
Als werknemer bij inkubis willen we je niet alleen betrokken laten voelen, maar nog belangrijker betrokken laten zijn! Onze mensen zijn bereid een extra stap te zetten omdat wij die stap ook zetten voor hen. Betrokkenheid creëren we door een transparante en open oprechte organisatie te zijn. We gaan voor open communicatie!

Waarom onze waarden
zo belangrijk zijn

Waarden geven aan waar het bedrijf voor staat, welke richting het bedrijf wilt uitgaan. Dit is belangrijk om te zien of jij als persoon bij het bedrijf past en of het toekomst perspectief aansluit naar waar jij als werknemer naar op zoek bent.

Open en
oprecht

Perfect mogelijk om je eigen ideeën en mening te vertellen. inkubis zorgt voor de vlakke structuur die deze openheid mogelijk maakt.

Samen werken
en genieten

Focus ligt op de mensen en de manier waarop we willen samenwerken. Er worden heel wat leuke events georganiseerd, vaak op initiatief van de mensen zelf(after works,  events, sport, …).

Standaard iets
meer

Naar ondersteuning toe krijg je bij inkubis standaard iets meer, ook na de uren kan je terecht bij heel wat mensen, ook hierin is die flexibiliteit belangrijk.

Flow aanwerving

1

Kennismaking

Matcht één of meerdere vacatures met jouw profiel? We nodigen jou uit in één van onze kantoren om kennis te maken bij een kop koffie (of thee).

2

Tweede ronde

Het eerste gesprek was top en daarom vragen we jou voor een vervolg gesprek. We bekijken samen met jou naar je technische kennis en hoe dit een meerwaarde kan betekenen binnen Inkubis.

3

Voorstel

We vinden dat jij bij ons past en daarom willen we jou dan ook een voorstel doen!

4

Contract

Yes, we zijn tot een akkoord gekomen en tekenen elk voor een leuke samenwerking.

5

Lift-off

Dag 1 in je nieuwe werkomgeving! Alles staat klaar om jou te ontvangen en je wordt door ons met open armen ontvangen. Het zal niet lang duren voor je kan mee doen met het eerste teamuitje.

Wat doet Grasshoppers
Meer info

Grasshoppers Academy vertrekt vanuit de young graduate om een perfecte match te vinden met een bedrijf dat bij hen past. We zorgen voor opleidingen op maat en coaching gedurende jou eerste stappen als young potentials.

Bryxx logo
Wat doet Bryxx
Meer info

Een nieuwe kijk op Middleware. Wij begrijpen de impact van een High quality infrastructuur op de business als geen ander. Ons verhaal is simpel. Wij bouwen jouw infrastructuur, deployen de applicaties en onderhouden het platform. Automatisatie is onze prioriteit, wij als Bryxx begeleiden onze klanten stap voor stap naar een hoger niveau van Middleware management.

Brightfox
Wat doet Brightfox
Meer info

Brightfox begeleidt haar klanten bij business transformaties met behulp van het Salesforce platform.

iAdvise logo
Wat doet iAdvise
Meer info

Bij iAdvise bouwen we mee aan de digitale toekomst van jouw bedrijf. Dit doen we door business processen te versnellen en vooral makkelijker te laten lopen. We bouwen slimme webapplicaties met scherpe aandacht voor gebruiksvriendelijkheid, performance en beveiliging. Ons team helpt je van “A tot Z” bij het analyseren, ontwikkelen en ondersteunen van jouw digitale oplossingen. Bovendien werken we met Oracle APEX, een veelzijdig low code ontwikkelplatform, dat ervoor zorgt dat de doorlooptijd en kost van maatwerk software drastisch wordt verminderd.

jstack logo
Wat doet jstack
Meer info

jstack is een fullservice digital agency waarbij we ons dagelijks bezighouden met digitale productontwikkeling, data science en online marketing. Vanuit onze diepgaande expertise in softwareontwikkeling en technologie zijn we in staat om innovatieve digitale oplossingen te bedenken én te realiseren die uw business echt vooruithelpen. Van webapplicaties en mobiele apps tot artificial intelligence en data science; met state-of-the-art technieken leveren wij resultaat. We ontwikkelen toekomstgericht en schaalbaar, waarbij performance voorop staat. Digitale oplossingen die onze partners écht verder helpen, ofwel: “Improving business digitally”.

QuaData logo
Wat doet QuaData
Meer info

QuaData is voor haar klanten de partner in Data Governance & Collaboration. We helpen onze klanten meerwaarde te halen uit data door te zorgen voor kwalitatieve en eengemaakte data (Data Quality en Master Data Management) die voldoet aan de regelgeving (GDPR /Data Protection) en die beschikbaar is voor bestaande en innovatieve projecten (Digital Transformation).

Wat is integr
Meer info

Integr zorgt ervoor dat jouw applicaties elkaar begrijpen. Daartoe verbinden zij jouw applicaties met elkaar. Door het maken van koppelingen, het bouwen van interfaces, het leggen van lijntjes en het configureren van API’s en connectoren. Zo ontzorgen ze jou door het hele proces heen.

IntoData logo
Wat doet IntoData
Meer info

Bij IntoData zorgen onze data engineers ervoor dat de diverse, disparate data waarover jij als bedrijf beschikt met elkaar geïntegreerd worden. Samen met jou brengen wij al die gegevens in de juiste vorm, op de juiste plaats en op het juiste moment zodat jouw mensen over de betrouwbare fundamenten beschikken om de juiste beslissingen te nemen. “We think data, together, for better”

providit logo
Wat doet Providit
Meer info

Met onze jarenlange expertise in het OutSystems Low Code platform, helpen we organisaties op pad naar digitale transformatie. Onze klanten besteden minder tijd aan het bouwen van applicaties waardoor ze sneller en efficiënter hun processen kunnen aanpassen en innovatieve ideeën kunnen toetsen aan de markt.

Wat doet apvine
Meer info

At Apvine we help organizations deal with their fast-changing business needs.
By introducing low-code development, with its visual way of building applications, we increase the efficiency of IT, enable business users in their quest for innovation, and enhance the collaboration between IT and the business.
We are proud to use the Mendix platform as the ignition for your digital growth.

Welke voordelen

Bij inkubis ziet jouw carrière er niet hetzelfde uit als die van je collega. Wij doen ook niet aan vastgelegde paden, maar aan begeleiding op maat, of je technisch guru, project manager of teamleader wilt worden. Naast technische opleidingen hechten we ook veel belang aan je persoonlijke ontwikkeling. Want die bepaalt uiteindelijk hoe ver je komt!

Inkubis introductie

Voor je
carrière

Bij inkubis helpen wij je met de uitbouw van je loopbaan en die is voor iedereen anders. Wij begeleiden je op zowel technisch als persoonlijk vlak. Jij geeft het tempo en de richting aan, wij dagen je uit en begeleiden je!

workhardplayharder

Voor de
werksfeer

Goede collega’s zijn belangrijk, zowel op professioneel gebied als op sociaal vlak. Je leert veel van elkaar en maakt ook samen een hoop plezier. Wij doen er alles aan om hard werken te laten samen gaan met hard genieten!

meeting

Voor onze
arbeidsvoorwaarden

Zoveel mensen, zoveel verschillen! Dat vertalen we in een mooie verloning: een gepersonaliseerd pakket, gebaseerd op je kennis en ervaring, je vooruitgang en je inzet. Aangevuld met tal van leuke voordelen zoals: heel veel flexibiliteit qua uren, locatie, zelfstandigheid, auto, etc.

Ben je op zoek naar
een stageplek?

Wil je de nieuwste technologieën en methodologieën ontdekken? Heb je nood aan uitdaging? We ontvangen bij de verschillende groepsbedrijven van Inkubis elk jaar meer dan 20 stagiairs en hebben heel wat verschillende projecten klaar staan.

Tijdens een kennismakingsgesprek gebeurt het vaak dat we samen ideeën krijgen. En daar zit nu misschien nèt het dingetje tussen waar jij naar op zoek bent! Wil je een idee hebben over welke projecten we allemaal aanbieden? Kijk dan zeker naar de stage site van de Grasshoppers Academy.
Vaak valt een stage bij ons zo goed mee dat studenten hier graag een vervolg aan willen koppelen in de vorm van een eerste baan! Je mag dan ook meteen mee op bootcamp in het buitenland om samen met de andere Grasshoppers een vliegende start van je carrière te maken!

Vacatures

internship
Breda, Nederland
Geplaatst 5 maanden geleden.

Functieomschrijving Ondernemen doe je samen. Daarom kunnen we een beetje hulp gebruiken om de marketing en communicatie behoeften binnen de Inkubis groep nader te onderzoeken. Uit

Lees meer

Fulltime
Antwerpen, België, Kontich
Geplaatst 7 maanden geleden.

Wat je aan je familie vertelt dat je doet “Mijn dag ziet er nooit hetzelfde uit, ik werk namelijk voor een zeer dynamisch en keitof bedrijf,

Lees meer

Freelance, Fulltime
Antwerpen, België, Kontich
Geplaatst 7 maanden geleden.

Senior Data Governance Consultant Hoe je aan je vrienden uitlegt wat je doet Als Data Governance consultant help ik mijn klanten bepalen hoe ze hun business

Lees meer

Fulltime
Amsterdam, Breda, Nederland
Geplaatst 7 maanden geleden.

Wat je aan je familie vertelt dat je doet “Mijn dag ziet er nooit hetzelfde uit, ik werk namelijk voor een zeer dynamisch en té gek

Lees meer

Fulltime
Breda, Kontich
Geplaatst 11 maanden geleden.

Connectivity/Netwerk Engineer Hoe jij aan je vrienden uitlegt wat je doet Ik werk bij een sterk Belgisch-Nederlands IT-bedrijf. Die helpen organisaties in de BeNeLux met het

Lees meer

Fulltime
Kontich
Geplaatst 12 maanden geleden.

Database Administrator Hoe jij aan je vrienden uitlegt wat je doet Ik bouw een carrière op in een Benelux IT-organisatie, waar ik ervoor zorg dat alle

Lees meer

Freelance, Fulltime
België, Kontich
Geplaatst 12 maanden geleden.

Data Quality & Master Data Management Consultant Hoe je aan je vrienden vertelt wat je doet Als Data Quality & Master Data Management consultant geef ik

Lees meer

Fulltime
Kontich
Geplaatst 1 jaar geleden.

Cloud System Engineer Hoe jij aan je vrienden uitlegt wat je doet Ik werk bij een Benelux IT-bedrijf om klanten te helpen met het beheer van

Lees meer

Fulltime
België, Kontich
Geplaatst 1 jaar geleden.

Back-End developer Wat ga je doen Als Back-end developer maak je deel uit van ons team van ontwikkelaars en werk je mee aan full-stack projecten. Je

Lees meer

Fulltime
Antwerpen, België, Breda, Kontich, Nederland
Geplaatst 1 jaar geleden.

Low-Code Engineer    We kunnen er niet omheen, de vraag naar bedrijfstoepassingen is enorm groot. Om tegemoet te komen aan de stijgende businessbehoeften schakelen bedrijven steeds meer...

Lees meer

Fulltime
Antwerpen, België, Breda, Kontich, Nederland
Geplaatst 1 jaar geleden.

Front-End Developer We kunnen er niet omheen, de vraag naar bedrijfstoepassingen is enorm groot. Om tegemoet te komen aan de stijgende businessbehoeften schakelen bedrijven steeds meer

Lees meer

Fulltime
Amsterdam, Nederland
Geplaatst 2 jaar geleden.

WAT JE TIJDENS FAMILIEFEESTJES VERTELT WAT JE DOET “Ik werk met trots voor integr onder de vlag van Inkubis: een groep van 18 innovatieve bedrijven met

Lees meer

Fulltime
Amsterdam, Nederland
Geplaatst 2 jaar geleden.

WAT JE AAN DE BAR VERTELT DAT JE DOET “Ik werk met trots voor integr onder de vlag van Inkubis: een groep van 18 innovatieve bedrijven

Lees meer

Fulltime
België
Geplaatst 2 jaar geleden.

Low-Code Developer Noem een kat een kat, de druk op IT ligt enorm hoog. Bedrijven proberen continue tegemoet te komen aan de snel veranderende business behoeften.

Lees meer

Fulltime, internship
Antwerpen, België, Kontich
Geplaatst 2 jaar geleden.

Young Professional Spring jij met ons naar je droomjob? Wie is Grasshoppers Academy          Samen met jou als young professional werken wij toe

Lees meer

Bij Inkubis zijn onze klanten vooral partners

Onze klanten zijn vooral ook partners: we werken liever “met” dan “voor”. We stoppen pas als het helemaal klaar is, en als iedereen tevreden is. De oplossingen die we bouwen moeten niet schitteren, ze zorgen ervoor dat jouw producten en diensten kunnen schitteren.

Naar de klanten pagina