klanten

In ervaren
handen

Of het nu gaat over een specifieke vraag rond een bepaalde technologie of over een project waarbij onze groepsbedrijven betrokken zijn.  Samen gaan we voor succes, dat is wat ons typeert!  Wordt jij als klant warm van een succesvol project? Wij als partner ook!

We houden steeds één gedachte voor ogen: jou zo goed mogelijk helpen met enthousiasme en betrokkenheid.
Inkubis heeft veel ervaring met het ontwikkelen van custom applicaties en RAD (Rapid Application Development) frameworks.  Hiermee kunnen we op een agile manier snel inspelen op de behoeftes die jouw business heeft, maar daar stopt het niet bij.
Applicaties moeten geïntegreerd worden met bestaande toepassingen, of data doorgeven aan dashboards, datawarehouses of BI toepassingen. Hierbij wordt er uiteraard rekening gehouden met data governance, data quality of GDPR als het over persoonsgegevens gaat.
Tot slot moeten deze toepassingen op een omgeving draaien. Dit kan hetzij on-premise, in de cloud op Azure, AWS of een private cloud en dient daarvoor ook de nodige support voor opgezet te worden.

Aan al deze behoeftes biedt Inkubis ook een antwoord. Zo werken we onder andere met Oracle APEX, Salesforce.com, full stack development op basis van java en javascript frameworks, Outsystems, Mendix,… . De data integreren we via Talend of Jitterbit met het bestaande IT landschap.

De koffie staat al klaar…

Wil je meer te weten komen over ons aanbod en diensten? Laat gerust een berichtje na, of vraag ons om jou op te bellen!

Contact

Groepsbedrijven

Inkubis bestaat uit onderstaande groepsbedrijven

Wat doet Grasshoppers
Meer info

Grasshoppers Academy vertrekt vanuit de young graduate om een perfecte match te vinden met een bedrijf dat bij hen past. We zorgen voor opleidingen op maat en coaching gedurende jou eerste stappen als young potentials.

Bryxx logo
Wat doet Bryxx
Meer info

Een nieuwe kijk op Middleware. Wij begrijpen de impact van een High quality infrastructuur op de business als geen ander. Ons verhaal is simpel. Wij bouwen jouw infrastructuur, deployen de applicaties en onderhouden het platform.Automatisatie is onze prioriteit, wij als Bryxx begeleiden onze klanten stap voor stap naar een hoger niveau van Middleware management.

Brightfox
Wat doet Brightfox
Meer info

Brightfox begeleidt haar klanten bij business transformaties met behulp van het Salesforce platform.

iAdvise logo
Wat doet iAdvise
Meer info

Bij iAdvise bouwen we mee aan de digitale toekomst van jouw bedrijf. Dit doen we door business processen te versnellen en vooral makkelijker te laten lopen. We bouwen slimme webapplicaties met scherpe aandacht voor gebruiksvriendelijkheid, performance en beveiliging. Ons team helpt je van “A tot Z” bij het analyseren, ontwikkelen en ondersteunen van jouw digitale oplossingen. Bovendien werken we met Oracle APEX, een veelzijdig low code ontwikkelplatform, dat ervoor zorgt dat de doorlooptijd en kost van maatwerk software drastisch wordt verminderd.

jstack logo
Wat doet jstack
Meer info

jstack is een fullservice digital agency waarbij we ons dagelijks bezighouden met digitale productontwikkeling, data science en online marketing. Vanuit onze diepgaande expertise in softwareontwikkeling en technologie zijn we in staat om innovatieve digitale oplossingen te bedenken én te realiseren die uw business echt vooruithelpen. Van webapplicaties en mobiele apps tot artificial intelligence en data science; met state-of-the-art technieken leveren wij resultaat. We ontwikkelen toekomstgericht en schaalbaar, waarbij performance voorop staat. Digitale oplossingen die onze partners écht verder helpen, ofwel: “Improving business digitally”.

QuaData logo
Wat doet QuaData
Meer info

QuaData is voor haar klanten de partner in Data Governance & Collaboration. We helpen onze klanten meerwaarde te halen uit data door te zorgen voor kwalitatieve en eengemaakte data (Data Quality en Master Data Management) die voldoet aan de regelgeving (GDPR /Data Protection) en die beschikbaar is voor bestaande en innovatieve projecten (Digital Transformation).

Wat is integr
Meer info

Integr zorgt ervoor dat jouw applicaties elkaar begrijpen. Daartoe verbinden zij jouw applicaties met elkaar. Door het maken van koppelingen, het bouwen van interfaces, het leggen van lijntjes en het configureren van API’s en connectoren. Zo ontzorgen ze jou door het hele proces heen.

IntoData logo
Wat doet IntoData
Meer info

Bij IntoData zorgen onze data engineers ervoor dat de diverse, disparate data waarover jij als bedrijf beschikt met elkaar geïntegreerd worden. Samen met jou brengen wij al die gegevens in de juiste vorm, op de juiste plaats en op het juiste moment zodat jouw mensen over de betrouwbare fundamenten beschikken om de juiste beslissingen te nemen. “We think data, together, for better”

providit logo
Wat doet Providit
Meer info

Met onze jarenlange expertise in het OutSystems Low Code platform, helpen we organisaties op pad naar digitale transformatie. Onze klanten besteden minder tijd aan het bouwen van applicaties waardoor ze sneller en efficiënter hun processen kunnen aanpassen en innovatieve ideeën kunnen toetsen aan de markt.

Wat doet apvine
Meer info

Bij Apvine helpen we organisaties omgaan met hun snel veranderende zakelijke behoeften.
Door low-code ontwikkeling te introduceren, met zijn visuele manier om applicaties te bouwen, verhogen we de efficiëntie van IT, stellen we zakelijke gebruikers in staat om te innoveren en verbeteren we de samenwerking tussen IT en de business.
We zijn er trots op om het Mendix-platform te gebruiken om jouw digitale groei mogelijk te maken.

stagiairs

Opdrachten door
onze stagiars?

We werken al jaren intens samen met hogelscholen en universiteiten. Dit doen we o.a. door gastcolleges te geven of stagiairs te begeleiden via de Grasshoppers Academy. De laatste jaren zien we dat studenten meer en meer op zoek gaan naar uitdagingen en dat ze vanuit de school worden “ge-challenged” om al tijdens hun studies te proeven van het bedrijfsleven.

Daarom laten we meer en meer studenten, onder onze begeleiding,  kleinere projecten uitwerken, proof of concepts maken of research doen. We doen dit niet enkel binnen Inkubis, maar betrekken hier vaak klanten bij. Dit doen we in de vorm van een partnership met de school en de klant. Langs onze kant zorgen we voor de nodige technische ondersteuning en know-how, de klant zorgt er dan weer voor dat de business kant en het doel duidelijk is voor de studenten. Op deze manier kan je zonder zware investeringen te maken, toch weten wat de mogelijke value kan zijn van nieuwe technologieën of ideeën, en je eigen marktpositie versterken.

Meer weten?

Ambitieuze dromen waar maken


inkubis is gegroeid vanuit de ideeën en ambities van ondernemers en ondernemende collega’s.
We ondersteunen ondernemers bij het uitbouwen van een succesvolle organisatie waarin mensen graag werken en zich veilig voelen. Maar bovenal waar iedereen zijn ambitieuze dromen kan waarmaken.

Naar de ondernemen pagina